top of page

Samenwerking
van de ogen

BerbervdKooifotografie_0431_2-ShootEsthervanDokkumburg.jpg

Als de ogen niet goed samenwerken, kan dat symptomen geven die ook wel bij dyslexie, dyscalculie en gedragsproblemen voorkomen.


Het kan dus handig zijn om uit te sluiten dat de moeilijkheden met lezen, rekenen of gedrag worden veroorzaakt door een probleem met de samenwerking van de ogen.


EstherHelpt! kan voor je uitzoeken of de samenwerking van je ogen in orde is. Voorwaarde is wel dat er geen sprake is van een lui oog: in dat geval is een functioneel optometrist de aangewezen persoon om te raadplegen.

 

Mocht er een samenwerkingsprobleem van de ogen zijn, kan EstherHelpt! ook behulpzaam zijn met oefeningen die dat kunnen verbeteren.

 

Het onderzoek dat uitwijst in hoeverre er sprake is van een samenwerkingsprobleem van de ogen vraagt ongeveer 45 minuten. Nadien worden de gegevens geanalyseerd en die krijg je gemaild.

 

Als blijkt dat er sprake is van een lui oog en het onderzoek niet verder kan worden uitgevoerd, zijn er geen kosten aan de afspraak verbonden.
 

Mocht blijken dat er wel een probleem is met de samenwerking van de ogen en EstherHelpt! ingezet wordt met oefeningen, kan hiervoor een mini-abonnement worden geboekt.

BerbervdKooifotografie_0599_2-ShootEsthervanDokkumburg.jpg

Voor deze foto is een modelkind ingezet

bottom of page